Фото без опису

Дорогі наші матері!

 

Слово «мама» для кожного українця уособлює в собі три найдорожчі образи: Матір Божу, рідну матір та неньку Україну. Упродовж усього життя МАМА оберігає, дає наснагу і допомагає нам вистояти у найскрутніші часи. Немає любові вищої та жертовнішої за материнську, і не має нічого сильнішого за мамину молитву. Лише материнська любов надає сил і натхнення, які допомагають нам впродовж всього життя долати труднощі, досягати успіху і здобувати нові перемоги.

Низький уклін і щира подяка Вам, наші матері, за підтримку, турботу та розуміння, за ласку для своїх рідних і близьких та для нашої країни, за любов, що є для нас життєвим оберегом, за тепло Вашого серця, яке завжди готове пробачити та зрозуміти. В нелегкий воєнний час Ви стали надійним тилом, багато з Вас стали волонтерками, Ви опікуєтесь переселенцями, дітьми, а Ваші щирі щоденні молитви допомагають нашим захисникам вистояти проти російської агресії.

Низький уклін матерям військових за недоспані ночі, переживання і молитви, за терпіння, мудрість і мужність, з якими Ви, долаючи нинішні негаразди, зберігаєте віру в завтрашній кращий день.

Бажаю, щоб мир повернувся в Україну, а у Ваших родинах запанували злагода та добробут. Здоров’я Вам та Вашим рідним!

Дякуємо кожній матері за найкращий подарунок - життя!

 

З Днем матері!

 

 

З повагою,

селищний голова                                       Сергій РАДЧЕНКО