Пам’ятаймо подвиг предків!

Цьогоріч, традиційно на території Національного історико-меморіального заповідника «Поле Берестецької битви» у селі Пляшева, відзначили 373 річницю битви під Берестечком. 

У Свято-Георгіївському  храмі,  за загиблими українськими Героями минулого та сучасності відбулася панахида, яку очолив Предстоятель Православної Церкви України Блаженнійший Митрополит Епіфаній у співслужінні із всечесним духовенством. За богослужінням молилися віряни, які приїхали з різних куточків України, захисники України, представники влади та меценати.

Після спільної молитви, всі присутні поклали квіти до монумента на честь загиблих Героїв Берестецької битви. Тоді, як і сьогодні, українські воїни демонстрували справжню мужність і незламний дух у боротьбі за незалежність нашої держави. Ми маємо пам'ятати подвиг наших предків, а також в яких неймовірно складних умовах виборюється наша Перемога сьогодні.

Честь та шана усім, хто героїчно боронить волю нашого народу. Слава Україні і її захисникам! Вічна пам'ять кожному, хто віддав своє життя за незалежність України!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису