Упродовж січня-березня 2024 року платники податків Демидівської та Боримельської громад перерахували до місцевих бюджетів громад 2653 тис гривень плати за землю. Цьогорічні показники земельного податку перевищили надходження  минулого року на 609 тис гривень

 

Переважну частину надходжень отримано від юридичних осіб, які перерахували 2264 тис гривень земельного податку та орендної плати за землі державної та комунальної власності.  В свою чергу, фізичні особи поповнили скарбниці місцевих громад, сплативши за землю 389 тис гривень.

 

Звертаємо увагу, що платники податків мають можливість самостійно провести звірку щодо розрахунків з бюджетом через Електронний кабінет. Щоб стати користувачем електронних сервісів ДПС треба отримати електронний цифровий підпис, зареєструватися на вебпорталі ДПС і в будь-який зручний час переглядати інформацію щодо нарахування та сплати податків із персонального комп’ютера чи гаджета. Також провести звірку можна скориставшись мобільним застосунком «Моя податкова».

 

Крім того, інформацію щодо нарахованих податкових зобов’язань також можна отримати у Центрі обслуговування платників Демидівської ДПІ.   

 

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»