Фото без опису

Сьогодні, 6 грудня, в День Збройних сил України та День Святого Миколая на площі біля КЗ «Будинок культури» Демидівської селищної ради було людно та гамірно.

Діти із батьками, бабусями і дідусями завітали на зустріч із Святим Миколаєм.

На святі діти в піснях радо прославляли Миколая Чудотворця, колядували, демонстрували яскраві танцювальні композиції.

Святий Миколай приніс солодощі та мандарини для дітвори і побажав їм бути здоровими, добрими та завжди вірити в ласку Божу.

Зі словами вітання звернувся селищний голова Сергій Радченко, який привітав присутніх з Днем Святого Миколая, побажав усім міцного здоров'я, щастя, миру, добра, благополуччя та довгоочікуваної перемоги.

Також відбувся другий спортивно-благодійний забіг Миколаїв. Кожен учасник забігу отримав новорічну шапку та медаль фінішера у подарунок. А ще бігуни випробували удачу в лотереї, де змогли виграти корисні гаджети і подарунки. Усі зібрані кошти 5850грн вже перераховані для підтримки збору на прилад нічного бачення земляку Сергію Щербатюку, який служить в Збройних силах України.

На завершення свята яскравими вогнями засяяла головна ялинка нашої громади. Поруч із ялинкою є цікаві новорічні фотозони, де всі родинами фотографувались. Діти із задоволенням брали участь у руханках, розважалися з аніматорами, робили світлини, куштували солодощі, мандарини, смачні імбирні пряники.

Попри війну в країні ми маємо дарувати дітям  хвилини радості. Вони мають пам'ятати своє дитинство як щасливий час...

Нехай Святий Миколай завітає в кожну хату і принесе злагоду, спокій, любов, а нашій Україні довгоочікуваний переможний мир!

Дякуємо нашим захисникам, що боронять нашу Батьківщину! Молимось за Вас!

Слава Україні!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису