Бізнес - спільнота Дубенського району, що працює за спрощеною системою оподаткування протягом січня-жовтня 2023 року перерахувала до місцевого бюджету 115,7 млн гривень єдиного податку. Як повідомила начальник Дубенського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок Головного управління ДПС у Рівненській області Алла Панчук «Слід відзначити, що місцеві громади Дубенщини з початку поточного року отримали від спрощенців на 12,8 мільйонів гривень більше проти аналогічного періоду минулого року». 

 

Відтак, надходження податку до місцевих бюджетів від представників спрощеної системи оподаткування, розподілені таким чином: найбільша бюджетна частка належить фізичним особам – підприємцям, які сплатили 79,7  млн гривень єдиного податку, що на 12,7 млн гривень більше, ніж торік.

 

Від сільськогосподарських товаровиробників четвертої групи надійшло 27,7 млн гривень. Від юридичних осіб – спрощенців територіальні громади краю отримали понад 8,3 млн гривень податкових надходжень.

 

Малий бізнес Дубенщини системно забезпечує життєдіяльність територіальних громад, оскільки активно та сумлінно сплачує єдиний податок до місцевого бюджету.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX