Фото без опису

Сьогодні, 3 серпня, відбулися засідання постійних комісій Демидівської селищної ради, на яких висвітлено низку важливих питань для подальшого розвитку громади та підвищення якості життя її мешканців.

Комісія з питань земельних відносин, природокористування, прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту розглянула питання, пов'язанні зі збалансованим використанням земельних ресурсів. Зокрема, були обговорені питання затвердження проєктів відведення земельних ділянок та технічних документацій. Важливо наголосити, що рішення, прийняті в цьому контексті, впливають на загальний розвиток і сталість громади.

Постійна комісія з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, житлово-комунального господарства, благоустрою, комунальної власності, підтримки підприємництва, майнової політики, приватизації, будівництва, архітектури, освіти та гуманітарних питань розглянула питання прийняття у комунальну власність споруди громадської вбиральні, що має важливе значення для створення комфортних умов для мешканців та гостей селища. Також було приділено увагу питанню надання забезпечення функціонування груп подовженого дня у закладах середньої освіти у 2023-2024 навчальному році та інші.

Загалом, на засіданні було розглянуто 70 проєктів рішень, і відповідні висновки та рекомендації були прийняті.  Засідання відбулося в плідному атмосферному середовищі, що сприяло обміну ідеями та розробці оптимальних рішень.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису