Фото без опису

Святкові заходи до Міжнародного дня захисту дітей

 

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – найпрекрасніше свято радості та надії. Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього. І сьогодні – це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали хорошими батьками та громадянами своєї мирної процвітаючої країни.

До Міжнародного дня захисту дітей працівники закладів культури Демидівської селищної ради провели святкові заходи. Гарний настрій дітям подарували  веселі ігри, конкурси, малюнки на асфальті. Найактивніші отримували призи.

Також, з нагоди Міжнародного дня захисту дітей відбувся звітний концерт КЗ «Мистецька  школа»  Демидівської селищної ради.   Прозвучали інструментальні та вокальні твори у виконанні ансамблю народної музики (керівник  Андрій Гальчук, ансамблю бандуристів   (керівник Оксана Краснюк), ансамблю гітаристів (керівник Олена Григорєва), дитячого вокального ансамблю (керівник Ірина Боброва), дуету у складі Катерини Павлусь та Ірини Шаблій, Дімітрія Салійчука та Андрія Гальчука, солістів - Варвари Сігней (клас викладача Маряни Бобрук), Анастасії Топоровської (клас викладача Віри Бакун), Михайла Скрухи.

Яскравим доповненням концерту був виступ наших хореографів – Дарини Топоровської, (соло) та вихованців усіх класів - викладач Наталія  Муляр. Прекрасою заходу стала виставка дитячих робіт класу образотворчого мистецтва, а викладачі Галина Гончарук та Оксана Маліновська провели для всіх присутніх та бажаючих майстер-класи з виготовлення прикрас  та нанесення декоративного татуювання хною – що справило на дітей неабияке враження та велике задоволення!

Загалом захід залишив приємні незабутні враження у малечі. Це було помітно у щирих дитячих очах та посмішках. Дружня весела атмосфера, позитивні емоції викликали сподівання дітвори на нові цікаві зустрічі та знайомства.