Фото без опису

Творчий звіт гуртків Демидівського Будинку творчості школярів

25 травня в Демидівському Будинку творчості школярів Демидівської селищної ради відбувся творчий звіт - огляд гуртків, найважливіша і найвідповідальніша подія для вихованців закладу, їх батьків та педагогів. Всі свої досягнення вихованці присвятили рідному закладу, селищу, рідній країні. З вітальним словом звернулась до всіх присутніх в залі директор закладу Людмила Гусаревич, яка розповіла про творчі здобутки за 2022 – 2023 навчальний рік та вручила нагороди вихованцям та педагогам за високі заслуги у міжнародних, всеукраїнських і обласних виставках, конкурсах та оглядах.

У святковій залі зібралась велика кількість шанувальників і прихильників юних талантів Будинку творчості школярів, а вони, в свою чергу не розчарували глядачів, подарувавши їм цікаву подорож у казковий світ дитячого мистецтва. Одночасно проходила виставка найкращих дитячих робіт. Роботи були представлені в різних техніках виконання під керівництвом керівників гуртків закладу.

В програмі були виступи вихованців вокального гуртка. Станіслав Легенюк подарував присутнім пісню «Козаки», а у виконання Вікторії Майдан прозвучали музичні композиції «Вітаю» і «Українські дівчата».

Ярослав Ряска розвеселив усіх присутніх в залі своїм виконанням поезії великого Кобзаря «Отак подивишся здаля на москаля».

Звіт – огляд підготували та провели: колектив творчих педагогів та здібні і обдаровані гуртківці, а також ведучі концертної програми вихованці Будинку творчості школярів чудова Вікторія Майдан та неповторний Тимофій Панчук.

Без перебільшення можна сказати, що учасникам концерту все вдалося. На завершення заходу директор БТШ подякувала всім його учасникам та побажала дітям перемог, творчих злетів, здійснення мрій і щасливої долі, а всім гостям свята — миру, добра і злагоди.