Фото без опису

24 травня 2023 року в Демидівському відділі Дубенської філії Рівненського обласного центру зайнятості було проведено семінар для фізичних осіб – підприємців на тему «Шляхи стимулювання роботодавців до створення робочих місць, у тому числі для осіб з інвалідністю».

У заході взяли участь заступник голови Демидівської селищної ради Анатолій БОНДАР, головний спеціаліст Демидівської селищної ради Наталія МІЩУК, начальник Демидівського відділу Дубенської філії Рівненського обласного центру зайнятості Наталія ЛАГНЮК, заступник начальника Демидівського відділу Дубенської філії Рівненського обласного центру зайнятості Ліна ПІЛЕЦЬКА.

У ході семінару присутніх було ознайомлено з широким спектром послуг, які пропонує служба зайнятості роботодавцям. Акцентовано увагу на програми фінансової підтримки роботодавців, механізм отримання ваучерів для підтримання конкурентноспроможності деяких категорій громадян на ринку праці, підтвердження результатів неформального професійного навчання за робітничими професіями, професійному навчанні безробітних, у тому числі через Рівненський центр професійно – технічної освіти Державної служби зайнятості. Також надано інформацію про вимоги законодавства про працю в період воєнного стану та працю осіб з інвалідністю.

Учасникам семінару надано вичерпну інформацію та роздано інформаційні матеріали.