Фото без опису

37 років тому весь світ жахнувся від новини «На Чорнобильській АЕС сталася аварія», тоді ще ніхто не підозрював, до яких страшних наслідків це призведе. Як «мирний атом» стане ворогом людства.

Тисячі ліквідаторів ціною власного здоров’я і життя закрили собою світ від жахливих променів радіації: пожежники, лікарі, військові, правоохоронці, будівельники, водії, механізатори - вони відчайдушно боролися із радіаційним лихом заради всього людства.

Сьогодні, заступник селищного голови Анатолій Бондар та особовий склад Демидівського підрозділу 24 ДПЗЧ 4 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Рівненській області,  вшанували мужність, самовідданість і професіоналізм учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС та поклали  квіти до стели «Пожежним - героям Чорнобиля».

Подвиг тисяч українців став символом мужності, самовідданості й жертовності в ім’я Батьківщини. Біль, тривога та уроки Чорнобиля навічно залишаються в наших серцях.

Низький уклін ліквідаторам аварії. Вічна пам’ять тим, хто вже не з нами. Щира подяка всім, хто продовжує жити та працювати в умовах воєнного стану.

Наразі Україна боронить землю від держави-терориста, яка вдається до підступних провокацій та ядерного шантажу, і своїми діями знову наражає світ на небезпеку і жахіття радіаційної катастрофи. Українці вже вкотре стоять на сторожі безпеки усього світу.

Слава Україні! Слава її Героям!

Фото без описуФото без опису