Фото без опису

29 березня відбулася робоча зустріч селищного голови Сергія Радченка з начальником Демидівського відділу Дубенської філії Рівненського обласного центру зайнятості Наталією Лагнюк.

В ході зустрічі обговорювались актуальні питання. Наталя Олександрівна повідомила про послуги, які надає служба зайнятості роботодавцям, можливість навчання на замовлення роботодавця, безоплатне навчання на підставі ваучера для здобуття нових навичок  та підготовка кваліфікованих кадрів в Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, можливість надання мікрогрантів для започаткування або розвитку власного бізнесу, про наявні вакансії. Також обговорювались питання щодо можливості залучення безробітних до участі в суспільно корисних роботах.

- Служба зайнятості завжди відчувала підтримку та розуміння з боку громади – зауважила начальник Демидівського відділу Дубенської філії Рівненського обласного центру зайнятості Наталія Лагнюк, – наша співпраця - це запорука стабільності на ринку праці.

Учасники зустрічі наголосили на актуальності запропонованих послуг службою зайнятості та узгодили план спільної роботи.

єРобота: Мікрогранти для започаткування або розвитку власного бізнесу

Ваучер на навчання: хто має право його отримати

Шановні демобілізовані військовослужбовці!

Рівненський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості

Шановні роботодавці!

Фото без опису