Сьогодні відбулася зустріч мешканців Демидівської громади з представниками  Дубенського відділення АТ «Рівнегаз» та Клієнтського простору 104.ua.

Обговорювали про безпеку використання природного газу в побуті, про надання послуг з технічного обслуговування систем газопостачання житлових будинків та комунально-побутових об'єктів, продаж, сервіс та обслуговування нового газоспоживчого обладнання, про нову газифікацію, реконструкцію існуючих систем газопостачання.

За словами Євгенія Козачука, головного інженера Дубенського відділення, найбільш поширеними причинами, які можуть призвести до загазованості приміщень, вибухів та пожеж є відсутність вчасного технічного обслуговування будинкових газових мереж. Начальник Дубенського відділення Анатолій Богак розповів про важливість своєчасного обслуговування внутрішньобудинкових газових мереж, та наголосив, що краще подбати про безпеку наперед, ніж згодом ліквідовувати наслідки аварійних ситуацій.

АТ «Рівнегаз» надає послуги технічного обслуговування газових мереж та газового обладнання. Технічне обслуговування проводять, щоб попередити витоки газу, а також упевнитися в стабільній та правильній роботі газових приладів. Потрібно лише укласти договір та довірити роботу спеціалістам.

Рекомендують раз на рік проводити технічне обслуговування газових мереж та приладів у домоволодіннях кожного споживача.

Керуюча відділенням центру обслуговування клієнтів Ілона Мартинюк  роз'яснила про стан розрахунків за природний газ, фіксацію, контроль та передачу показників лічильників населенням, розповіла про сигналізатор, що гарантує безпеку при користуванні газом в побуті, адже є чутливим до чадного та природного газу. Наголосила, що Клієнтський простір – це місце, де можна не тільки передати та звірити показники газового лічильника,  а та обрати газовий котел, сигналізатор, замовити послуги газового майстра та інше.

Присутні мали можливість отримати відповіді на запитання, що хвилюють.

Фахівці нагадують про дотримання правил безпеки при користуванні газовими приладами та пам’ятати: якщо відчули запах газу – терміново телефонуйте 104!