Фото без опису

Сьогодні відбулася зустріч селищного голови Сергія Радченка та головного лікаря КНП «Демидівська ЦРЛ» Анатолія Домбровського з директором департаменту цивільного захисту та охорони здоров’я населення Рівненської ОДА Олегом Вівсянником.

В ході зустрічі обговорили перспективи розвитку Демидівської ЦРЛ, забезпечення медтехнікою, заключення договорів з НСЗУ за пакетами послуг,  місце Демидівської ЦРЛ в системі охорони здоров’я області.

Також обговорили один з етапів медичної реформи, згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 28 лютого 2023 року № 174 “Деякі питання організації спроможної мережі закладів охорони здоров’я” передбачено затвердження порядку функціонування госпітальних округів і госпітальних кластерів, встановлення їх меж та механізм визначення надкластерних, кластерних, загальних й інших видів закладів охорони здоров’я, що входять до спроможної мережі закладів охорони здоров’я.

Госпітальні округи з поділом на госпітальні кластери мають функціонувати з метою забезпечення територіальної доступності до якісної медичної та реабілітаційної допомоги населенню.

Зустріч пройшла конструктивно, обговорили проблемні питання, важливі законодавчі зміни та погодили майбутні кроки співпраці.

Фото без опису