Фото без опису

У Дублянському ЗДО (дитячий садок) «Веселка» відбувся семінар-практикум для керівників та педагогічних працівників закладів дошкільної освіти Демидівської селищної ради

Одне з основних завдань, визначених Законом України «Про дошкільну освіту»  - збереження та зміцнення фізичного, психічного і духовного здоров'я  дитини. З метою підвищення рівня професійної   компетентності  педагогів  щодо  збереження  та  зміцнення здоров'я дошкільнят на базі Дублянського ЗДО (дитячий садок) «Веселка» 13 лютого 2023 року було проведено семінар-практикум «Здоров'я дитини -  багатстсво країни». 

Цікавий, змістовно насичений різноманітними вправами, завданнями, тестами семінар-практикум покликав педагогів у країну здоров'я. Учасники не лише детально ознайомилися зі складовими здоров'я, формами рухового режиму в закладі дошкільної освіти, фізкультурно-оздоровчими технологіями,  досвідом  роботи  колективу Дублянського ЗДО, а й стали активними  здобувачами освіти, на мить повернувшись у дитинство.

Педагоги закладу продемонстрували, як створити тандем бажаного для дітей, цікавого руху та дидактичного контенту за допомогою рухливих ігор з інтелектуальним навантаженням. Чудова гра дітей  на музичних інструментах  наповнила  серця  присутніх  радістю, впевненістю, щирою вірою у світле майбутнє. Зустріч завершилася екскурсією закладом, обміном думками, спілкуванням  зі  словами вдячності  Богу та захисникам України за можливість жити та працювати на рідній землі!