Провели в останню дорогу нашого Героя!!!

У війні за Незалежність України загинув ТАРАС СЛІПЧУК. Свій останній бій Герой прийняв 13 січня…Він віддав останнє що мав, найцінніше, віддав своє життя заради тих, хто живе поруч. Йому назавжди залишиться 30... Боляче усвідомлювати, що так рано обірвалось молоде життя. Скільки доброго і світлого могло бути в нього попереду. Він був відданий та хоробрий Син своєї Батьківщини, надійний побратим, мужньою, доброю і безмежно світлою людиною, таким назавжди залишиться у нашій пам’яті.

Заупокійна служба за загиблим захисником відбулась у Свято - Успенській церкві ПЦУ с. Лішня. Поховали Героя на місцевому кладовищі з усіма військовими почестями, як захисника, що до останнього подиху боронив Україну від окупанта.

Ніякими словами не втішити маму, брата, дружину загиблого Героя, бо в одну мить втратили вони свою надію, свою кровинку. Схиляємо голови у скорботі та розділяємо біль непоправної втрати, висловлюємо щирі співчуття родині і близьким загиблого. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини. Та нехай добрий, світлий спомин про Воїна стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував. Саме завдяки таким людям, як Тарас, ми сьогодні маємо можливість жити. Герої не вмирають! Вони поповнюють ряди небесного війська і вічно живуть в нашій пам’яті.

Доземний уклін та безмежна шана справжньому Воїну!

Вічна Пам’ять і Слава Захиснику України ТАРАСУ СЛІПЧУКУ!