До місцевих бюджетів Дубенського району сплачено понад 10 мільйонів гривень роздрібного акцизу

Завдяки легальній реалізації підакцизної продукції до бюджетів громад Дубенського району надійшло 10,1 мільйона гривень акцизного податку з роздрібної реалізації підакцизної продукції у січні-листопаді 2022 року.

Щоб убезпечити себе від споживання неякісного алкоголю податківці рекомендують споживачам купувати лише легальну підакцизну продукцію.

Серед умов, які вказують на те, що алкоголь відповідає стандартам якості та перебуває у легальному обігу, - марка акцизного податку встановленого зразка на кожній одиниці продукції та ліцензія у продавця такого товару.

Нагадаємо, що в умовах воєнного стану Державна податкова служба забезпечує контроль за діяльністю суб’єктів господарювання сфери торгівлі, ресторанного господарства та послуг шляхом проведення фактичних перевірок.

Насамперед, перевірки закладів торгівлі та громадського харчування проводяться за скаргами громадян, у яких повідомляється про відмову суб’єкта господарювання у можливості проведення розрахунків за придбані товари (послуги) платіжною карткою, незастосування РРО/ПРРО при здійсненні розрахунків за продаж підакцизної продукції.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»