Працедавці Дубенського району поповнили оборонний бюджет на майже 79 мільйонів гривень військового збору

Із легальних доходів мешканців Дубенського району у січні-листопаді 2022 року до держбюджету сплачено 78,8 млн гривень військового збору.

Сума збору, спрямована для потреб армії, на 23,4млн гривень перевищує показники аналогічного періоду 2021 року.

Позитивна динаміка надходжень військового збору є результатом відповідальності платників податків-роботодавців регіону, що нарощують розміри зарплат найманих працівників, з яких утримують та перераховують до бюджету військовий збір.

 

Долучитися до фінансування українського війська можуть і повинні громадяни, котрі  отримували доходи, але не сплатили з них податки. А тому громадяни мають можливість до 1 березня 2023 року на компромісних умовах відзвітуватися про активи, що придбані у минулі податкові періоди за доходи без належного оподаткування.

Особи, які задекларують активи, придбані за доходи без сплати податків, за умови перерахування одноразового збору, звільняються від кримінальної, адміністративної та фінансової відповідальності за ухилення від оподаткування в минулому. Тому податкова служба радить не втратити можливості розпочати історію сумлінного платника податків. 

 

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»