Фото без опису

Демидівське ВУЖКГ розпочало роботу по наданню послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Демидівської територіальної громади.

Згідно п. 3.2.5. Правил благоустрою території населених пунктів Демидівської селищної ради громадяни, організації, підприємства незалежно від форм власності зобов’язані укладати договори на вивезення твердих побутових відходів.

За  відсутності договору та відсутності оплати за надані послуги –  юридична чи  фізична особа буде притягнута до відповідальності, згідно ст.152 КУпАП –  Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів, що тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян – суб'єктів підприємницької діяльності – від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Для заключення договорів  потрібно звернутись за адресою смт Демидівка, вул. Миру, буд. 35 Демидівське ВУЖКГ. Також жителям смт Демидівка та сіл Дубляни, Лішня можна звертатись за адресою смт Демидівка, вул. Луцька, 3 - загальний відділ, жителям сіл Демидівської громади звертатись до провідних спеціалістів по селах за місцем проживання. При собі мати довідку про склад сім’ї.

Місячна плата для мешканців приватного сектора складатиме – 18.26 грн з однієї особи (168.67 грн х  1,3 м 3  (мінімальна річна норма надання послуг) : 12 міс. ).

Шановні жителі громади і суб’єкти господарської діяльності! Давайте разом зробимо нашу громаду чистою, адже громада -  це наш спільний дім, в якому жити нам і нашим дітям!