Фото без опису

Сьогодні відчинив свої двері оновлений дитячий освітній заклад для вихованців різновікової групи на базі Княгининського ліцею. Для ефективного використання площі будівлі закладу освіти дитяча установа відновила свою діяльність в приміщення школи. Поділяти радість з дошкільнятами та привітати дітей, їхніх батьків, колектив працівників з отриманням нового затишного садочка з подарунками завітали: селищний голова Сергій Радченко, депутат Рівненської обласної ради Олександр Дехтярчук, заступник селищного гол­­­­ови Анатолій Бондар,  начальник відділу освіти та гуманітарної роботи Олена Грицюта.

Урочистості з цієї нагоди почалися з молитви та освячення садочка, що здійснив священнослужитель Свято-Михайлівської церкви ПЦУ Олександр Савчук.

Дітки зустріли гостей віршами та привітаннями. В садочку створено всі умови для розвитку та комфорту дітей. Є кімната для навчання та розваг, роздягальня, їдальня, затишна спальня, туалетна кімната. Селищний голова поспілкувався з малечею та батьками, побажав всім здоров’я, добра, миру, злагоди та доброї долі. Відтепер малюки мають свій «маленький дім радості», де будуть розвиватись, виховуватись, навчатись, спілкуватись та успішно готуватись до навчання у школі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису