Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


Сьогодні Демидівська територіальна громада вшанувала військовослужбовця, який віддав своє життя у війні з росією. У церкві Івана Богослова ПЦУ відспівали Назара Потамашнєва, 1988 року народження.

13 вересня військовослужбовець загинув під час виконання бойового завдання у Харківській області. Назар Потамашнєв народився і виріс у Демидівці, навчався у Демидівському ліцеї. Після початку повномасштабного вторгнення росії повернувся з-за кордону, щоб стати на захист України.

“Сьогодні вкотре тримаємо в руках запалену свічу на честь загиблого воїна. Назар віддав своє життя за те, щоб ми мали спокійний сон, щоб наші діти могли ходити до школи, дорослі – працювали. Але насправді, доки ми не переможемо у цій війні, у нас не буде ні спокійного сну, ні роботи, ні навчання. Тож робімо все, щоб наблизити перемогу, допомагаймо нашим військовим усім, чим можемо”, – наголосив у скорботному слові благочинний Демидівського благочиння, протоієрей Василь Іваник.

До молитви за упокій душі спочилого разом із родиною, небайдужими та армійцями, долучилися сотні демидівчан.

Після богослужіння процесія з труною пройшла Демидівкою до кладовища. Перехожі зупинилися, схилили голови та зі сльозами на очах провели армійця в останню дорогу.

Щирі співчуття рідним та близьким.

Вічна пам’ять, честь і шана Герою!