Фото без опису


Шановні співробітники рятувальних служб! Від імені Демидівської селищної ради щиро вітаємо всіх працівників цивільного захисту, аварійно-рятувальних служб та пожежної охорони з професійним святом - Днем рятівника.

З початку повномасштабної агресії рф працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій з честю та гідністю виконують свої службові обов’язки у зоні бойових дій, прифронтових територіях та деокупованих містах. Ризикуючи життям, ви першими приходите на допомогу під час пожеж, повеней, інших стихійних лих, природних і техногенних катастроф. В екстремальній ситуації вам доводиться приймати відповідальні рішення, від яких залежать добробут, здоров'я, а часто і життя людей.

Ми глибоко переконані, що рятувальники Демидівщини й надалі збагачуватимуть традиції своєї професії, віддано і сумлінно служитимуть обраній справі. Дякуємо вам за відданість справі, мужність, вірність обов'язку! Від усієї душі бажаємо вам здоров'я та достатку у ваших родинах, успіхів на службі та мирного неба над головою!

З повагою до Вас,

селищний голова Сергій Радченко