Фото без опису

У Демидівській територіальній громаді створюються можливості не лише для внутрішньо переміщених осіб, які шукають безпечного притулку, а й для бізнесу. Так, з початку повномасштабного вторгнення російської федерації у смт Демидівка перемістився кавовий бізнес приватного підприємця Петра Філіпчука.

Проводиться постійно моніторинг вільних приміщень, складських та виробничих площ, які потенційно можуть зацікавити бізнес до розгортання діяльності на Демидівщині. Такі інвестиційні пропозиції містять детальний опис об'єкту, фотографії та відеоогляд, контакти власника для прискорення прямих контактів.

Волинським ресурсним центром у співпраці з Центром Сприяння Бізнесу та за підтримки донорів розроблено платформу-каталог пропозицій бізнесу територіальних громад RestartBusiness, які готові прийняти та забезпечити належні умови для перезапуску бізнесів на своїй території. Спеціалістами селищної ради розроблено 14 детальних пропозицій, які можна переглянути за посиланням.

Переваги платформи:

Для компаній, що постраждали внаслідок війни.
Ви зможете вибрати об’єкти нерухомості, які найбільше відповідають вашим потребам з-поміж сотень альтернативних пропозицій. А крім того, отримаєте допомогу консультантів та супровід від представників громад.

Для власників об’єктів нерухомості
Ви можете розмістити власний об'єкт нерухомості, який готові продати або здати в оренду.

З питань розміщення інформації на порталі просимо звертатися до відділу економічного розвитку, інвестицій, житлово-комунального господарства, транспорту та регуляторної діяльності Демидівської селищної ради

Електронна пошта: demydivkainvest@gmail.com

Номер телефону: +380969502788