В першу неділю вересня, згідно з Указом Президента України від 05 жовтня 1998 року, відзначається професійне свято — День підприємця. З перших днів війни підприємці Демидівщини згуртувалися та єдиною командою допомагають військовим, вимушеним переселенцям.

Вітаючи демидівських підприємців, селищний голова Сергій Радченко підкреслив: «Ви стали прикладом стійкості, адже за будь-яких обставин продовжуєте акумулювати свої зусилля та працювати, створювати нові робочі місця, приймаючи на роботу вимушених переселенців, виплачувати заробітну плату людям. Сьогодні практично кожен підприємець надає різнопланову допомогу, необхідну для наших захисників – продукти харчування, напої, овочі, непродовольчі товари, ліки, засоби гігієни. Демидівський бізнес також залучився до волонтерства та підтримки внутрішньо переміщених осіб. Це - великий, вкрай важливий пласт роботи - і за це вам щира вдячність!».

Грамотами відзначено найактивніших представників бізнес-спільноти:
у номінації «Меценат року» - Рачинського Івана Васильовича та Марчука Дмитра Віталійовича,
у номінації «Активна участь у громадському житті громади» - Березюка Василя Ярославовича,
у номінації «Створення робочих місць та належних умов праці» - Крот Аллу Іванівну,
у номінації «Платник року» - Ніколайчука Андрія Богдановича,
у номінації «Наймолодший підприємець» - Міщенко Юлію Миколаївну.

Керівник Демидівської філії центру зайнятості Михайло Фінюк приєднався до привітань та грамотою відзначив приватного підприємця Філіпчука Петра Петровича, який на початку війни релокував бізнес по продажу кави з Києва. За час діяльності у нашій громаді, підприємець працевлаштував 6 безробітних, які перебували на обліку в центрі зайнятості, з них 2 - внутрішньо переміщених осіб.

На завершення для гостей відбувся святковий концерт.