Фото без опису

 

За підсумками січня- липня 2022 року з легальних доходів мешканців Демидівської та Боримельської громад до бюджетів усіх рівнів сплачено 31,6 мільйонів гривень ПДФО. Порівняно з відповідним періодом минулого року, надходження даного платежу зросли на 3,8 мільйонів гривень. 
Із загальної суми даного податку місцеві скарбниці отримали 24,9 млн гривень, що перевищує минулорічні показники на 4 млн гривень. До державного бюджету платники перерахували 6,7 мільйони грн податку на доходи фізичних осіб..
Саме легальні робочі місця – основа бюджетної стабільності громад. Очевидно, що фінансова спроможність територіальних одиниць повинна ґрунтуватися на створенні комфортних умов для діяльності саме відповідального бізнесу, який дбає про соціальний захист працюючих та інтереси держави і громад.
Саме зараз кожен, хто раніше отримував доходи, але не повною мірою сплачував податки, має законні підстави легалізувати набуті активи. Держава вперше запропонувала громадянам можливість задекларувати активи, сплатити збір з одноразового добровільного декларування і таким чином цілком законно звільнитися від кримінальної, адміністративної та фінансової відповідальності за несплату податків у минулому.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»