Фото без опису

Фото без опису

ДУБЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СЕКТОР № 1 ФІЛІЇ ДЕРЖАВНОЇ УСТАНОВИ «ЦЕНТР ПРОБАЦІЇ» У РІВНЕНСЬКІЙ ОБЛАСТІ

інформує:

04.08.2022 року о 10:03 год. в приміщенні Дубенського районного сектору № 1 філії Державної установи «Центр пробації» у Рівненській області проведено перегляд засудженим до покарання не пов’язаного з позбавленням волі документального фільму «Раби» із колекції Docudays UA.
Дана подія приурочена з метою виконання рішення Рівненської обласної координаційної ради з питань сім’ї, ґендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознаками статі та торгівлі людьми від 26.07.2022 року з нагоди Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми, яке відзначають 30 липня. 
«Раби» - це фільм про дев’ятирічного Абука та п’ятнадцятирічну Макієк. Суданська міліція, яку фінансує уряд, забрала їх, як і інших дітей, у рабство. Через деякий час брата і сестру звільнив Комітет протидії викраденню жінок та дітей (CEAWC), що його очолює Джеймс Аґуер. 
Сюжет фільму «Раби» заснований на інтерв’ю 2003 року. Це спільна робота Давіда Ароновіча та Ханни Хейльборн (дизайн – Майтс Йогансон, ACNE JR) про дітей, котрі опинилися у скрутних життєвих ситуаціях.

Начальник сектору
майор внутрішньої служби                                            Володимир ФЕДІНЧИК