Фото без опису

У День Хрещення Київської Русі – України, 28 липня, вперше відзначається державне свято - День Української Державності. Свято встановлено Указом Президента України 24 серпня 2021 року, під час урочистостей до тридцятої річниці Незалежності України.

Сьогодні, з нагоди відзначення Дня Української Державності та 1034-ї річниці Хрещення Київської Русі – України, до пам’ятника Тарасу Шевченку було покладено квіти та піднято Державний Прапор України.

У заході взяли участь Демидівський селищний голова Сергій Радченко, заступник селищного голови Анатолій Бондар, громадськість селища, працівники установ, організацій. Присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції, учасників заходів щодо забезпечення національної безпеки та оборони, відсічі та стримування збройної агресії росії на території України, усіх, хто загинув за волю та Незалежність України. Вічна слава всім нашим Героям! Вічна слава всім нашим бійцям!

В Українi вiйна, російські окупанти увiрвалися в нашi оселi i нещадно руйнують їx. Триває героїчне протистояння української нації росiйському вторгненню. Але нaшi заxисники день i ніч на сторожi.

Тримаймося!!! Перемога за нами!!! Ми єдині та жодному загарбнику нас не здолати, бо ми - УКРАЇНЦІ! Україна в кожному серці, з нами Бог.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису