Інформація, яка відображається в одноразовій (спеціальній) добровільній декларації

Головне управління ДПС у Рівненській області повідомляє, що в одноразовій (спеціальній) добровільній декларації відображається, зокрема така інформація:

- відомості про декларанта (прізвище, ім’я, по батькові, реєстраційний номер облікової картки платника податків або у визначених Податковим кодексом України від 02 грудня 2010 року № 2755-VІ із змінами та доповненнями (далі – ПКУ) випадках – серія (за наявності) та номер паспорта громадянина України);

- відомості про об’єкти декларування, в обсязі, достатньому для ідентифікації кожного з них;

- самостійно визначена декларантом у національній валюті база для нарахування збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування;

- ставка та сума збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування.

До одноразової (спеціальної) добровільної декларації декларант зобов’язаний додати копії документів, що підтверджують вартість об’єктів декларування.

В одноразовій (спеціальній) добровільній декларації не зазначається інформація про джерела одержання (набуття) декларантом об’єктів декларування. Контролюючому органу забороняється вимагати додаткові документи, крім передбачених підрозділом 9 прим. 4 розділу ХХ ПКУ.

Докладніше в ЗІР http://zir.tax.gov.ua/main/bz/view/?src=ques  (категорія 134.05)

 

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»