Сьогодні, 5 липня відбулися засідання постійних комісій селищної ради з питань земельних відносин, природокористування, прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту та постійних комісій з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, житлово-комунального господарства, благоустрою, комунальної власності, підтримки підприємництва, майнової політики, приватизації, будівництва, архітектури, освіти та гуманітарних питань.

Депутати детально опрацювали кожний проєкт рішення, що виноситься на сесію. Серед проєктів - перейменування вулиць на території Демидівської селищної ради,  звернення Демидівської селищної ради до Верховної Ради України, Рівненської обласної ради щодо заборони діяльності Української православної церкви Московського патріархату, встановлення ставок із сплати єдиного податку, ставок  туристичного збору, ставок та пільг зі сплати податку  на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, ставок  транспортного податку, податку на майно в частині плати за землю на території Демидівської селищної ради.

За результатами обговорення з урахуванням внесених пропозицій погоджено внести проєкти рішень  до порядку денного 18 сесії.

Засідання чергової сесії відбудеться 07 липня 2022 року в залі засідань Демидівської селищної ради (вул. Миру,19).