Фото без опису

ПОВІДОМЛЕННЯ

про намір  Демидівського ВУЖКГ здійснити зміну діючих тарифів на

послуги із вивезення та захоронення  рідких побутових відходів

Розрахунок тарифів здійснено відповідно до Порядку формування тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України  від 26.07.2006 №1010, Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018 №130, Демидівське ВУЖКГ інформує про намір здійснити зміну тарифів на послуги із вивезення та захоронення  рідких побутових відходів

Розмір діючого тарифу на послуги із вивезення та захоронення рідких побутових відходів: для населення, враховуючи податок на додану вартість, складає 345  грн. за 3,75 м3, для організацій, враховуючи податок на додану вартість, складає  345 грн. за 3,75 м3

Розмір планових розрахункових економічно обґрунтованих тарифів  на послуги із вивезення та захоронення рідких побутових відходів: для населення, враховуючи податок на додану вартість, складає 510  грн. за 3,75 м3, для організацій, враховуючи податок на додану вартість, складає 510  грн. за 3,75.

Вартість 1 км проїзду  становитиме 20.87 грн.

Зазначені тарифи на послуги з вивезення та захоронення рідких побутових відходів заплановано ввести в дію з 01 серпня 2022 року.

Зауваження і пропозиції щодо планових тарифів приймаються від фізичних і юридичних осіб з 5 по 12 липня 2022 року за адресою: вул. Миру, 35, смт Демидівка, е-mail: vjkg_dem@i.ua (із зазначенням в темі листа «зауваження і пропозиції до тарифів»).

 

 

Директор Демидівського ВУЖКГ                                   Микола НІПРУК