Фото без опису

Від малого бізнесу місцеві бюджети Дубенського району отримали понад 55 млн гривень єдиного податку

 

За підсумками січня-травня 2022 року до місцевих бюджетів Дубенського району  від підприємців та підприємств, які працюють за спрощеною системою оподаткування, надійшло 55,1 мільйонів гривень єдиного податку. В порівнянні з минулорічними показниками загальна сума єдиного податку зросла на 8 млн гривень.

Найбільшу суму надходжень єдиного податку до бюджетів громад Дубенського району сплатили підприємці-фізичні особи, які працюють в умовах спрощеної системи оподаткування, їх внесок – 38,4 мільйона гривень, цей показник збільшився на 7,1 млн грн. порівняно з аналогічним періодом минулого року. Юридичні особи спрямували до місцевого бюджету 3,4 мільйони гривень єдиного податку. За цей же час сільськогосподарські товаровиробники поповнили бюджет на 13,3 млн гривень єдиного податку.

На діючий бізнес сьогодні лягає велика відповідальність – бути захисником економічної стабільності рідного краю та держави, забезпечувати їх фінансову спроможність. Адже кожен своєчасно та в повному обсязі сплачений податковий платіж – це посильний внесок суб’єктів підприємництва у перемогу нашої країни над агресором

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»