Фото без опису

Сьогодні в Україні, так само як у світі, відзначається День пам'яті та примирення.

Селищний голова Сергій РАДЧЕНКО та заступник селищного голови Анатолій БОНДАР вшанували подвиг полеглих воїнів, які пройшли горнило війни, поклавши квіти до братської могили.

Ми вшановуємо мужність і відданість тих, хто 77 років тому здобував перемогу над нацизмом.  Друга світова війна, у якій загинуло від 50 до 85 мільйонів людей, стала найбільш кривавою і жорстокою в історії людства. Україна вшановує пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом, а також інших жертв війни. Та війна стала можливою через змову антигуманних режимів – нацистського і радянського. Крім того, слабкість, страх і нерішучість західного світу заохочували агресорів до все більшого масштабу злочинів.

Сьогодні кривава війна фашистського рашизму знову затьмарила наше небо. Те, що творять московські так звані військові на українській землі, є геноцидом Українського народу, свідомим знищенням наших громадян. Цілеспрямовано вчиняючи воєнні злочини, кремлівський режим намагається вирішити «українське питання». Йому потрібна територія України, а не українці на цій території.

Ми не маємо права програти і не програємо, бо захищаємо рідну землю, боронимо своє право вільно обирати майбутнє. Для нас це війна за свободу, цивілізованість, демократію та європейські цінності проти імперських амбіцій підступного сусіда-злочинця.  Міць наших Збройних Сил є запорукою існування держави, вільного життя кожного з нас.

Саме подвиг ветеранів Другої світової війни надихає сучасних героїв до нових героїчних вчинків. Адже завдячуючи їм, ми маємо яскравий приклад незламності духу, сили волі та того, як сильно потрібно любити свою Україну, аби подолати ворога та вибороти перемогу.

Вічна пам'ять загиблим, честь і слава живим героям!

Фото без описуФото без опису