Щороку у другу неділю травня в Україні відзначають День матері. В цей день низько вклоняємось і дякуємо всім мамам за їх мудрість, витримку та розуміння. На жаль, сьогодні все більше матерів зустрічають це свято зі сльозами на очах, адже їхні діти героїчно загинули в боротьбі за Україну. Саме вони потребують особливої уваги та турботи в День матері, адже втратили найдорожче – своїх дітей.

Селищний голова Сергій РАДЧЕНКО та заступник селищного голови Анатолій БОНДАР відвідали матерів загиблих воїнів, щоб висловити слова поваги та підтримки, подякували за їх синів, які віддали свої життя, боронячи незалежність нашої країни у війні з російським агресором.

Нелегкі часи проживає наша Україна. Щодня за її свободу та волю борються тисячі синів і дочок – справжніх патріотів і відважних героїв, які до останнього подиху залишаються вірними кожному слову військової присяги. Та, за кожним подвигом Героя стоїть його мати – водночас ніжна та неймовірно сильна жінка, яка, поклавши своє життя на виховання дитини, знайшла в собі мужність підтримати її у боротьбі з ворогом, оберігати своїми молитвами та батьківським благословенням. Але жертовність матері, дитину якої навіки забрала війна – неоціненна…

Вітання з нагоди Дня матері отримали мама ПЕТРА КУХАРУКА Валентина Петрівна КУХАРУК,  мама СТЕПАНА КОВАЛЮКА Ліда Василівна Ковалюк, мама ВОЛОДИМИРА ДЯЧЕНКА Ольга Сергіївна ДЯЧЕНКО, мама АРТУРА СТІБИША Олена Володимирівна СТІБИШ, мама ВІТАЛІЯ ТЕСЛЮКА Ганна Йосипівна ТЕСЛЮК, мама РОМАНА ЗУБЧУКА  Віта Олексіївна ЗУБЧУК.

Ми пам’ятаємо кожного з них! Завдяки їх відвазі, ми маємо можливість привітати та обійняти наших найрідніших. Наші серця б’ються для того, аби ця втрата  не була даремною.

Доземний Вам уклін, дорогі Матері, та щира вдячність за справжніх Героїв та патріотів України, які віддали найдорожче – життя, за мирне небо над рідною землею...