Фото без опису

Максимально швидкий перезапуск підприємницької діяльності наблизить перемогу та полегшить повоєнне відновлення України. Сьогодні, тисячі бізнесів потребують евакуації та релокації на безпечні території України з метою якісного відновлення роботи. Демидівська селищна рада однією з перших у Дубенському районі розпочала роботу на спеціальній платформі RestartBusiness, яка дозволяє задіяти управлінський потенціал широкого кола громад над спрощенням доступу бізнесів, які потрапили у скрутне становище до інформації про перспективні об'єкти для релокації. Розвиток порталу заохочує до співпраці між владою та бізнесом через налагодження прямих горизонтальних зв'язків.
Що дозволяє портал RestartBusiness:
– Для компаній, що постраждали внаслідок війни: вибирати об'єкти нерухомості, які найбільше їх потребам з-поміж сотень альтернативних пропозицій.
– Для власників об'єктів нерухомості: розміщати інформацію про об'єкти, готові для релокації на умовах продажу чи оренди.
– Для територіальних громад: просувати власну територію для створення нових робочих місць та розвитку підприємництва.
Відділом економічного розвитку, інвестицій, житлово-комунального господарства, транспорту та регуляторної діяльності селищної ради наразі сформовано і опубліковано 4 інвестиційні пропозиції, перелік яких буде постійно збільшуватися. Наразі доступні для релокації такі об'єкти:

1. Складське приміщення в смт Демидівка

2. Складські приміщення АТ “Укртелеком” смт Демидівка

3. Будівля колишньої їдальні

4. Частина приміщення колишнього банного комплексу в с. Рогізне
Запрошуємо власників вільних приміщень або виробничих об'єктів надавати відомості про власність, яка на даний час не використовується, для подальшого опрацювання і оприлюднення на порталі RestartBusiness.