Фото без опису

На території Дубенського району платники податку на прибуток сплатили 91 млн. грн

Протягом січня-листопада  2021 року до Зведеного бюджету надійшло 91 млн грн податку на прибуток, що на 56 млн грн більше, ніж торік. До державного бюджету суб’єкти господарювання спрямували 82,3 млн грн цього платежу. До місцевих скарбниць мобілізовано 8,7 млн грн податку на прибуток. Надходження податку на прибуток за підсумками одинадцяти місяців поточного року до держбюджету перевищують минулорічні показники за аналогічний період на 50,8 млн грн, до місцевих – на 5,2 млн гривень.

Крім того що загального фонду зведеного бюджету за одинадцять місяців цього року надійшло 9,3 млн грн частини чистого прибутку (доходу) господарських організацій. У порівнянні з показниками за аналогічний період 2020року надходження зросли на 5,3 млн гривень.

 

Платниками податку на прибуток підприємств – нерезидентами є:

     юридичні особи, які утворені в будь-якій організаційно-правовій формі та отримують доходи з джерелом походження з України, за винятком установ та організацій, що мають дипломатичні привілеї або імунітет згідно з міжнародними договорами України;

     нерезиденти, які здійснюють господарську діяльність на території України через постійне представництво та/або отримують доходи із джерелом походження з України, та інші нерезиденти, на яких покладено обов’язок сплачувати податок у порядку, встановленому розд. ІІІ Податкового кодексу України. 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX