Фото без опису

7 лютого 2020 року відбулася зустріч заступника селищного голови Сергія Герука з мешканцями провулку Першотравневого. Обговорювали про нагальні проблеми, які стосуються кожного жителя провулку: освітлення, сміття… Саме сміття- це проблема з проблем. Нині провулок відносниться до однієї з найбільш засмічених вулиць селища Демидівка.

Фото без опису

Аби вирішити питання сміття на зустріч також запросили директора Демидівського ВУЖКГ Миколу Ніпрука, начальника відділу будівництва, ЖКГ, благоустрою, приватизації, комунальної власності та архітектури Демидівської селищної ради Василя Бурця,  інспектора благоустрою Демидівської селищної ради Петра Друзюка, директора КО "Добробут" Демидівської селищної ради  Володимира Козуба, головного спеціаліста з питань реєстрації місця проживання Марію Миркевич.

Отримавши повну інформацію від Демидівського ВУЖКГ про укладення договорів на вивіз сміття з мешканцями провулку, стало зрозуміло, хто є потенційними організаторами сміттєзвалища на території даного провулку.

Фото без опису

Збори закінчились такими висновками: на найближчому тижні жителі повинні звернутися у Демидівське ВУЖКГ для укладання договору на вивіз сміття. Після чого, з настанням теплої погоди комунальники активізують масштабне прибирання вивезення сміття, та встановлять урни для сміття, що допоможе зменшити появу відходів на вулиці.

У разі ігнорування даної вимоги та подальшого приведення прилеглої території до неналежного санітарного стану жителів буде притягнено до адміністративної відповідальності.

Фото без опису

Благоустрій  – це питання, яке повинне стосуватися кожного мешканця громади. Залишатися байдужим та чекати, що хтось прибере замість нас є просто недопустимо. – це смітники, які створили самі ж мешканці. Надіємось, що мешканці  вулиць зрозуміють, що варто дбати не тільки про чистоту власних осель, але і про чистоту селища, в якому живемо. Адже від нас самих залежить благоустрій рідного краю. Тож звертаємось до жителів: не будьте байдужими, запитайте кожен себе — чи все ви зробили, щоб у вашому дворі, вулиці було затишно і чисто?

Фото без опису