Фото без опису

Пожежа - сама по собі є небезпечним фактором і призводить до загрози життю і здоров’ю людей, пошкодження будівель, майна, матеріальних цінностей, залишає по собі негативний психологічний відбиток на довгий час. А пожежа, що стається в оселі у зимовий час - ще у рази більше лихо для мешканців.
Тому пожежа що сталася 7 лютого близько 5 год ранку в с.Рудка по вул. Молодіжна в житловому будинку Руслани Геннадіївни Семенюк (Вачевської) стала неабияким випробуванням для молодої сім’ї. Люди нещодавно придбали будинок у власність, розпочали ремонт, встановили нові пластикові вікна, придбали нові меблі, але несподіване лихо перекреслило усі плани на щасливе сімейне життя.
Усі небайдужі сусіди, родичі, односельчани цієї суботи уже відгукнулися на заклик і допомогли погорільцям чим могли – прибрати у будинку після пожежі, вивезти сміття і здались посильними коштами для відбудови помешкання. До слова сказати, за оцінкою фахівців збитки сягають близько 180 тис.грн ( не рахуючи вартості придбання будинку), а це на сьогодні для молодої сім’ї – сума непідйомна.
А тому звертаюсь до усіх свої односельців, однодумців, друзів і просто хороших людей з проханням допомогти молодим людям подолати це неприємне лихо. Впевнений, що кожна перерахована гривня буде проявом Вашого щирого милосердя і небайдужості, а Бог поверне Вам затрати сторицею.
Номер карткового рахунку у Приватбанку 5168 7554 4821 3591 Семенюк Руслана Геннадіївна.
Не будьте байдужими!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису