У СЕЛІ ЛОПАВШЕ ДЕМИДІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРОВЕДЕНО РОБОТИ ІЗ ЗАМІНИ ЗВИЧАЙНИХ ЛАМП ВУЛИЧНОГО ОСВІТЛЕННЯ.

У селі Лопавше Демидівської громади проведено роботи із заміни звичайних ламп вуличного освітлення на енергоефективні світлодіодні. Загалом оновлення у такий спосіб зазнали 65 ліхтарів.

РЕКОНСТРУКЦІЯ ВУЛИЧНОГО ОСВІТЛЕННЯ В ДЕМИДІВСЬКІЙ ОТГ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ

Налагоджена система вуличного освітлення є важливою складовою у роботі селищної ради. І тому для того, щоб мінімізувати енергоспоживання та водночас підвищити рівень якості освітлення в населених пунктах селищної ради проводиться реконструкція вуличного освітлення: встановлюються нові та замінюються наявні світильники з лампами розжарення і ДРЛ на світлодіодні.

ВУЛИЧНЕ ОСВІТЛЕННЯ В С. СОЛОНІВ

 Реалізовано проект "Реконструкція вуличного освітлення від ТП № 173 в с. Солонів Радивилівського району Рівненської області", на вулицях Березина та Максима Кривоноса,протяжністю до 2 км, встановлено 26 LED-світильників.

Ремонт вуличного освітлення.

   У с. Глибока Долина по вулиці Центральній, протяжністю в 3 кілометри, провели поточний ремонт вуличного освітлення. Встановили понад 30 сучасних LED-прожекторів.

Ремонт вуличного освітлення

 15 березня 2018 року в с. Хрінники Демидівською селищною радою проведено поточний ремонт освітлення по вулиці Центральній,  протяжністю до 2 км., встановлено 23 ліхтарі.