Гіркий біль і сльози принесла війна росії на українську землю…

Демидівська громада, рідні, друзі та військові побратими попрощалися з Захисником України Олександром ПРОЦЮКОМ, який воював на фронті з перших днів російського повномасштабного вторгнення.

Мешканці громади, «живим» коридором зустріли скорботний кортеж із тілом  відважного воїна, встеляючи його останній шлях додому квітами. Похоронна відправа відбулася в Свято-Іоано-Богословському храмі. Звідти процесія вирушила на кладовище, де полеглого бійця провели до місця вічного спочинку зі всіма військовими почестями. Військовослужбовці передали синьо-жовте знамено, яким була вкрита труна, батькам Захисника. Сльози на очах і біль у серці об’єднали кожного в цей важкий момент…

«Сьогодні наша громада проводжає в останню дорогу свого відважного земляка, воїна Олександра Процюка, – не стримував емоцій селищний голова Сергій Радченко. –  Олександр з перших днів війни став на захист держави і на превеликий жаль сьогодні поповнив лави янголів-охоронців, які захищають нас, бойових побратимів, і свою родину на небесах. Щира подяка батькам за виховання сина, який виріс патріотом, захисником, мужнім чоловіком. Вдячність усім, хто прийшов вшанувати Воїна».

Герої не вмирають, вони продовжують жити в нашій вдячній пам'яті!