У січні-червні 2024 року до місцевих бюджетів Дубенського району надійшло 503 млн гривень податкових платежів.

Зазначаємо, що традиційно найбільшим сегментом у формуванні місцевих бюджетів Дубенського району  залишається податок на доходи фізичних осіб, який сплачено у сумі 330 млн гривень.

 

Також у числі бюджетоформуючих складових розвитку територіальних громад – єдиний податок у розмірі 83,8 млн гривень, що у порівнянні з відповідним періодом минулого року більше на 23,5 млн гривень. А також майнові податки  : це плата за землю – понад 49  млн гривень, податок на нерухоме майно – 15,5 млн гривень та транспортний податок-  290 тис гривень. 

 

Крім того, до місцевого бюджету надійшло майже 5,7  млн гривень акцизного податку з роздрібного продажу підакцизних товарів, понад 5  млн гривень рентної плати за використання природних ресурсів,  10,6 млн гривень податку на прибуток тощо.

 

Вчасна сплата податків – результат комплексу заходів, що втілюються представниками усіх гілок влади та контролюючими органами у напрямку легалізації праці. А це, у першу, чергу – стабільні надходження до місцевих бюджетів та гарантоване соціальне і пенсійне забезпечення жителів територіальних громад.

.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»