Фото без описуФото без опису

Вже стало традицією, щороку в останню неділю липня відправляти поминальну панахиду на Сафатовій долині. Сьогодні на Долину смерті, зібрались десятки небайдужих людей, щоб молитвою вшанувати пам`ять безвинно убієнних. Захід розпочався поминальною панахидою, яку відслужили: настоятель Свято-Параскевської церкви с. Рудка Андрій Рослюк та настоятель Свято-Миколаївської церкви  с. Миколаївка отець Олександр.

До присутніх звернувся Демидівський селищний голова Сергій Радченко, який зазначив, що Сафатова долина –це те місце, з якого пишеться історія Незалежної України. Ми низько  схиляємо голови в скорботі перед подвигом всіх патріотів, які віддали своє життя за Україну, та за кожного з нас, аби ми могли жити у вільній та  Незалежній державі. Перед учасниками панахиди також виступив  письменник та дослідник УПА Микола Руцький та активіст Володимир Прендецький.
           Вірші, що звучали з дитячих вуст прославляли пам’ять про героїв-повстанців, та нинішніх героїв, які гідно продовжують боронити рідну землю від російського агресора.

Слава Україні! Героям Слава!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису