Волонтерська діяльність стала важливою складовою суспільного розвитку в період війни, основою розбудови громадянського суспільства, а участь у ній молоді є надзвичайно важливою. В Україні волонтерський рух завжди був популярним серед різних суспільних верств, особливо в молодіжному середовищі.

В рамках співпраці  Демидівської селищної ради з громадською організацію «Центр розвитку та змін» та громадською організацією «Будуємо Україну Разом» на територію громади приїхали два волонтери. Пара відібраних довгострокових волонтерів, на постійній основі, впродовж трьох місяців проживатиме на території нашої громади та буде організовувати і проводити освітні та культурні заходи для взаємодії з місцевою молоддю.

Одним із перших заходів волонтерів став спільний перегляд фільму ,,Хрещення Русі" на базі КЗ ,,Центральна бібліотека" для учнів 5 класу ОЗ Демидівський ліцей. Попереду ще багато спільних заходів та активностей.

Завдяки співпраці волонтерів, громадських організацій та влади громади, саме молодь, має стати рушієм змін та розвитку в громаді.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису