Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку від 27.06.2024 р.

 

1. Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту:

СТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУ ДЕМИДІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ НА ПЕРІОД ДО 2027 РОКУ.

2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Демидівська селищна рада.

3. Дата початку та строки здійснення процедури громадського обговорення 28.06.2024 по 27.07.2024.

4. Способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо) в процедурі громадського обговорення, громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді на електронну адресу - demydivkainvest@gmail.com) зауваження та пропозиції до проєкту Стратегії та звіту про стратегічну екологічну оцінку проекту стратегії розвитку та плану заходів Демидівської громади на період до 2027 року до відділу економічного розвитку, інвестицій, житлово-комунального господарства, транспорту та регуляторної діяльності Демидівської селищної ради. Громадські слухання відбудуться 19.07.2024 в залі засідань селищної ради за адресою 35200 вул.Миру,19 селище Демидівка Рівненська область.

5. Дата проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення).

6. Час проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення) 19.07.2024.

7. Місце проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення) Демидівська селищна рада, зал засідань, селище Демидівка, вул.Миру, 19, Дубенського району Рівненської області, інд.35200.

8. Орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування Демидівська селищна рада, селище Демидівка, вул.Миру, 19, Рівненської області, інд.35200.

9. Орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштову та електронну адреси та строки подання зауважень і пропозицій Демидівська селищна рада, Рівненська обл., Дубенський р-н., селище Демидівка, вул.Миру, 19, 35200, тел. факс (03637) 6-21-01, E-mail: dem04386321@gmail.com.

10. Місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування Демидівська селищна рада.

11. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування - Транскордонні консультації в рамках зазначеної СЕО не проводяться.

 

СТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУ ДЕМИДІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ НА ПЕРІОД ДО 2027 РОКУ

ЗВІТ ПРО СТРАТЕГІЧНУ ЕКОЛОГІЧНУ ОЦІНКУ ПРОЕКТУ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ТА ПЛАНУ ЗАХОДІВ ДЕМИДІВСЬКОЇ ГРОМАДИ НА ПЕРІОД ДО 2027 РОКУ