Фото без опису

🤸‍♀️ 150 хв на тиждень — принаймні стільки дорослі мають займатися фізичною активністю, щоб бути здоровими й енергійними.

На Здоров’я Fest ми не лише виконаємо потрібну норму, а й цікаво проведемо час і спробуємо такі види активного відпочинку як:

🚶‍♀️ Скандинавська ходьба, заняття якою легко і з задоволенням тренує м’язи, вирівнює поставу, приводить у тонус серцево-судинну систему. Для скандинавської ходьби використовують спеціальні палиці, які допомагають правильно розподіляти навантаження по тілу й включати у роботу всі групи м’язів.

🧘‍♀️ Йога. Досвідчені інструктори познайомлять вас із цікавими практиками для розуму й тіла. Йога допомагає розслабитися, зменшити стрес, відчути легкість і енергію у тілі.

⛺️ Туристичне орієнтування. Навчимося спеціальним технікам і засобам навігації, шукатимемо контрольні пункти за допомогою точних координат, які отримаємо на карті.

Що потрібно мати із собою? Лише зручний одяг і взуття. Гарний настрій і необхідне спорядження для спортивних активностей отримаєте вже на Здоров’я Fest 🤩

Фото без опису