До місцевих бюджетів Демидівської та Боремельської громад від підприємців та підприємств, які працюють за спрощеною системою оподаткування за січень-квітень 2024 року надійшло 6,7 млн гривень єдиного податку. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року надходження цього податку зросли на 1,9 млн  гривень

 

Найбільший внесок у бюджети громад зробили фізичні особи – підприємці, які сплатили понад 4 млн гривень єдиного податку.

Від юридичних осіб – «спрощенців» територіальні громади отримали 357 тис гривень податкових надходжень. Від сільськогосподарських товаровиробників четвертої групи надійшло 2,3 млн гривень. 

Нагадуємо, що єдиний податок – платіж, який спрямовується в повному обсязі до місцевих скарбниць. Відтак територіальні громади можуть його використовувати для розвитку своєї інфраструктури.

Сумління та чесність представників бізнесу Демидівщини, які працюють в умовах спрощеної системи оподаткування, сприяють бюджетній стабільності громад. Зразковою сплатою податків підприємці демонструють власну державницьку позицію та залишаються надійними партнерами місцевого самоврядування

Щиро дякуєм суб’єктам господарювання – «спрощенцям», які продовжують здійснювати діяльність, створювати нові робочі місця, сплачувати податкові платежі та підтримувати місцеві громади.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»