Фото без опису

У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас одне з найтепліших свят - День Матері. Мама, матуся - це про найближчу, найдобрішу і наймилішу людину у світі, а ще - про неймовірну силу та любов. На жаль, війна затьмарила радість цього дня для тих матерів, які втратили найрідніше - своїх дітей. Їхні сини героїчно віддали життя за Україну, а отже - за кожного з нас.

Напередодні відзначення свята Дня Матері, Демидівський селищний голова Сергій Радченко відвідав матерів Героїв та поспілкувався з матерями полонених, зниклих безвісти та загиблих військовослужбовців - Захисників нашої громади. Побажав їм міцного здоровʼя, добра, Божого благословення, миру та Перемоги нашій державі! Висловив кожній родині слова шани, підтримки та вдячності за виховання синів і вручив їм подарунки.

У цей святковий травневий день, хочеться щиро подякувати всім матерям за повсякденну турботу, невтомну працю, велике терпіння, за безсонні ночі, безмежну любов, ніжні руки, ласку та тепло. Любіть та цінуйте своїх найрідніших, піклуйтеся про них, показуйте своїми добрими справами й гідним життям, що вони виростили достойних синів та дочок.

Дякуємо кожній матері за найкращий подарунок - життя!

Фото без опису