ПОВІДОМЛЕННЯ про результати конкурсу

         07.03.2024 року Демидівською селищною радою проведено конкурс з відбору суб`єктів оціночної діяльності, що будуть залучатись до оцінки об`єктів комунальної власності територіальної громади в особі Демидівської селищної ради з метою передачі в оренду та для цілей бухгалтерського обліку.

         Повідомляємо, що за результатами конкурсного відбору, Комісією визначено  переможцем суб’єктів оціночної діяльності (Протокол № 2 засідання комісії від 07.03 2024. ), а саме

  1. Оцінка частини приміщення в адмінкорпусі, що обліковується на балансі комунального підприємства дитячий санаторій “Хрінники” Демидівськї селищної ради Рівненської області  і підлягає передачі в оренду на аукціоні, площею 83 кв.м., за адресою вулиця Зарічна, будинок 1/2, село Хрінники, Дубенський район, Рівненська область, 35220  -  переможець  ТзОВ “НИВА - ЕКСПЕРТ” запропонована ціна 4500 грн.
  2. Оцінка  частини приміщення в адмінкорпусі, що обліковується на балансі комунального підприємства дитячий санаторій “Хрінники” Демидівськї селищної ради Рівненської області  і підлягає передачі в оренду на аукціоні, площею 29 кв.м., за адресою вулиця Зарічна, будинок 1/2, село Хрінники, Дубенський район, Рівненська область, 35220 -  переможець  ТзОВ “НИВА - ЕКСПЕРТ” запропонована ціна 4500грн..
  3. Оцінка нежитлової будівлі  гаража (в тому числі елітмайстерня), що обліковується на балансі комунального підприємства дитячий санаторій “Хрінники” Демидівськї селищної ради Рівненської області  і підлягає передачі в оренду на аукціоні, площею 213.9 кв.м., за адресою вулиця Зарічна, будинок 1/5, село Хрінники, Дубенський район, Рівненська область, 35220, переможець ПП ЕКФ “Приватна справа», запропонована ціна – 4900грн.
  4. Оцінка господарської будівлі, що обліковується на балансі комунального підприємства дитячий санаторій “Хрінники” Демидівськї селищної ради Рівненської області, для цілей бухгалтерського обліку, площею 181.6 кв.м., за адресою вулиця Зарічна, будинок 1, село Хрінники, Дубенський район, Рівненська область, 35220, переможець ПП ЕКФ “Приватна справа”, запропонована ціна – 4900грн.
  5. Оцінка нежитлової будівлі – приміщення в адмінкорпусі, що обліковується на балансі комунального некомерційного підприємства «Демидівська центральна районна лікарня» Демидівської селищної ради та  підлягає передачі в оренду на аукціоні, площею 9кв.м, за адресою вулиця Відродження, будинок 6, селище Демидівка, Дубенський район, 35200, переможець ТзОВ “НИВА - ЕКСПЕРТ”, запропонована ціна 4500грн.

Конкурсна комісія з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки  майна, робіт з експертної  грошової  та нормативно грошової оцінки земельної ділянки   комунальної власності територіальної громадив особі Демидівської селищної ради