Фото без опису

Сьогодні, з нагоди 10-річчя створення громадського формування «ЗАХИСТ», зібралися члени громадського формування. У заході взяв участь селищний голова Сергій Радченко.

Підбили підсумки роботи та обговорили плани майбутньої діяльності у сфері охорони громадського порядку та безпеки, відзначили грамотами та подяками членів формування.

Командир  штабу ГФ з ОГП «ЗАХИСТ» Ярослав Пекарський вручив Подяку селищному голові Сергію Радченку за вагомий особистий внесок у розвиток охорони громадського порядку та боротьби зі злочинністю на території Демидівської селищної ради та активну громадську позицію.

Сергій Іванович, в свою чергу, подякував активним членам громадського формування за допомогу у забезпеченні громадського порядку і громадської безпеки.

За роки роботи члени формування сприяли органам місцевого самоврядування, правоохоронним органам, а також посадовим особам у запобіганні та припиненні адміністративних і кримінальних правопорушень, захисті життя та здоров’я громадян, інтересів суспільства і держави від протиправних посягань, а також у рятуванні людей і майна під час стихійного лиха та інших надзвичайних обставин.

Фото без опису

 

Фото без опису