Фото без опису

Повторне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках процедури громадського обговорення детального плану території та звіту про стратегічну екологічну оцінку 

       Із метою врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації, відповідно до статті 19, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та «Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» затвердженому постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 року №555, Демидівська селищна рада повторно повідомляє про проведення громадських слухань в рамках процедури громадського обговорення проєкту містобудівної документації: «Детальний план території земельної ділянки площею 3,069 га (кадастровий номер: 5621482500:02:000:1027) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населених пунктів (с. Глибока Долина) на території Демидівської селищної ради Дубенського району Рівненської області» та звіту про стратегічну екологічну оцінку до проекту.   

       Підстава для розроблення: рішення сесії Демидівська селищної ради № 2664  від 21 квітня 2023 року.

       Замовник: Демидівська селищна рада Рівненського району Рівненської області.

       Розробник: ФОП Касянчук Людмила Петрівна

       З матеріалами проекту містобудівної документації можна ознайомитись протягом п’яти  календарних  днів до дати проведення громадських слухань  у відділі містобудування та архітектури, благоустрою, надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення, мобілізаційної та оборонної роботи Демидівської селищної ради за адресою: 35200, Рівненська обл., Дубенський район, селище Демидівка, вул. Миру, буд. 19, каб. 26 .

       Пропозиції від фізичних, юридичних осіб та їх об’єднань у письмовій формі приймаються до 04 березня 2024 року за адресою: 35200, Рівненська обл., Дубенський район, селище Демидівка, вул. Миру, буд. 19 та за електронною адресою: dem04386321@gmail.com. Пропозиції, подані після встановленого строку, не розглядаються.

       Відповідальний за організацію розгляду пропозицій – начальник відділу містобудування та архітектури, благоустрою, надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення, мобілізаційної та оборонної роботи Демидівської селищної ради – Кондратюк Валентин Васильович.

       Громадські слухання відбудуться 4 березня 2024 року  об 11 годині в приміщенні Демидівської селищної ради за адресою: 35200, Рівненська обл., Дубенський район, селище Демидівка, вул. Миру, буд. 19

Фото без опису