Фото без опису

Селищний голова Сергій Радченко поряд з сільськими, селищними, міськими головами громад-членів Асоціації міст України Рівненщини взяв участь у загальних зборах Рівненського регіонального відділення Асоціації міст України, які проходили у Радивилівській громаді.

На порядок денний до обговорення винесли ряд актуальних питань для органів місцевого самоврядування. Обговорили мобілізаційний закон у площині повноважень для ОМС, діяльність Асоціації міст України в умовах воєнного стану, затвердили річний звіт Рівненського РВ АМУ.

З актуальних питань відбувся діалог у форматі виступів голів - членів Рівненського регіонального відділення Асоціації Міст України та відповідей. Одна з пропозицій стосувалася можливості депутатам місцевих рад, які призиваються до Збройних Сил України, брати участь в онлайн засіданнях сесій рад, що забезпечить можливість зберегти їх правочинність в умовах воєнного стану.

В рамках проведення зборів ознайомилися з роботою підприємств Радивилівщини, зокрема відвідали хлібзавод ТМ «Добра хлібина» та етнопарк  Ладомирія.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису