Упродовж 2023 року до місцевих бюджетів Демидівської та Боримельської громад від підприємців та підприємств, які працюють за спрощеною системою оподаткування, надійшло 14 млн гривень єдиного податку. У порівнянні з 2022 роком надходження єдиного податку зросли на  837 тис гривень.

 

Найбільший внесок у бюджети громад зробили фізичні особи – підприємці, які сплатили  9 млн гривень. Юридичні особи спрямували до місцевого бюджету 281 тис гривень єдиного податку. Від суб’єктів господарювання, які перебувають на четвертій групі  спрощеної системи оподаткування, до бюджетів громад надійшло 4,7 млн гривень.

 

За стабільною позитивною динамікою надходжень єдиного податку - відповідальність та сумління малого бізнесу, представники якого всупереч обставинам воєнного часу успішно працюють, чесно сплачують податки та активно допомагають державі ефективно протидіяти загарбникові. 

Звертаємо увагу, що наразі спрощена система оподаткування є найбільш запитуваною серед підприємців малого та середнього бізнесу завдяки простими і зрозумілими правилами ведення обліку та сплати податків.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»